kamp tutu tatili
kamp turu

2021 Çadırlı Kamp Turları

Akdeniz Yaz Gençlik Kampı

Akdeniz Yaz Gençlik Kampı ile gençler Akdeniz’in en güzel koylarında buluşuyor. Yıllardır Avrupa’nın tamamını tek seferde ve otobüsle gezdiren Haydi Avrupa’ya ekibi bünyesine kattığı kampçı ekip ile birlikte Akdeniz Yaz Gençlik Kampı düzenliyor.

kamp turu
kamp turu

2020 ve 2021’de Temmuz ve Ağustos aylarında düzenlenen kamp turları 1 hafta uzunluğa sahip.

Kamp Turlarında hemen her şey dahil konsepti var. yani çadır, şişme mat, ulaşım, aktiviteler, sabah kahvaltıları ve 4 öğle yemeği fiyata dahil.

Özellikle 18-40 yaş arası gençler ve kendini genç hissedenlerin katıldığı eğlence, spor, doğa, müzik ve dostluklar arkadaşlık temalarının yoğun olduğu benzersiz bir deneyim.

Bu yıl Avrupa planlarını iptal edenler, erteleyenler Türkiye’de sağlıklı bir eğlence- dinlenme arzu edenler bu tura ilgi duyacaklar.

Haydi Avrupa’ya; yıllardır Avrupa’nın 40’a yakın şehrinde çok sayıda etkinliğe imza attı. Otobüsle Avrupa Turu işini profesyonelce yürüten Aven Eti Tur Seyahat Acentesı kamp işini de  Aven Camp adı ile devam ettirecek. 

Akyaka’dan başlayan, Marmaris, Datça, Fethiye, Ölüdeniz ile devam eden ve son bulan kamp turunda Türkiye’nin en güzel sahilleri var. Bu sahillerde çadırlar kurulacak, denize girilecek, tekne turları yapılacak çeşitli aktivitelerle yazın tadı sonuna kadar çıkarılacak.

Kamp turu için acele edin

Eğer siz de bu turlara katılmak ve Akdeniz’in mavisi ve yeşili ile kendinizi doğaya eğlenerek bırakmak istiyorsanız bu turlara dahil olun.

kamp turu dalış
Çadırlı Kamp turları – Kamp turu tatili Akdeniz Yaz Gençlik Kampı

Özellikle Covid-19 Salgını ile evlerine kapanmış olan ve açık havaya hasret kalan gençlerimiz, ‘En Sağlıklısı’ diyerek bu turu şimdiden gözlemeye başladılar.

Gençlerimiz çadır kampımızla ile kendilerini mavinin yeşilin ve en güzel dostluk ortamlarının içine atacaklar. 

Bunun için yapmanız gereken tek şey Aven Camp ile irtibata geçmektir. Sadece 490 TL ön ödeme ile geri kalan tutarı tura çıktığınızda verebilirsiniz. Toplamda ekonomik bir rakama mal olan Gençlik Kampımızın sınırlı kontenjanlarından yararlanmak için geç kalmayın.

Farklı tarih seçenekleri ve bir haftalık periyodu ile herkese uygun hale getirilen kamp turumuz Türkiye’de yeni bir kampçılık anlayışını da yerine getirecektir. 

Kamp turu ile detaylı bilgilere avencamp.com sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Avrupa Turlarımız hakkında genel bilgi için de blog.haydiavrupaya.com

Avrupa Turlarımız ile ilgili gerçek bir deneyim yazısı okumak için Avrupa Turu Tavsiye yazımızı okuyunuz…

Sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz. 

Çadırlı Kamp turları - Kamp turu tatili Akdeniz Yaz Gençlik Kampı

Baştanbaşa Otobüsle Avrupa Turu - Kuzey Avrupa ve İskandinav turu - Orta Avrupa ve Balkan Turu. Ankara İstanbul ve İzmir çıkışlı Otobüsle Avrupa Turları

Bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir