AVEN CAMP

Çadırlı kamp turları ve mavi yolculuk için de artık Haydi Avrupa’ya ekibi ile tatile çıkabilirsiniz. Haydi Avrupa’ya Otobüsle Avrupa Turları dışında ekibimizin organizasyonu ile Akdeniz ve Ege’nin en güzel koylarında Gençlik Kampı programları düzenliyoruz.

Hem çadırlı kamp turları, hem de mavi yolculuklar ile ülkemizin en güzel yerlerini hem geziyor, hem de buralarda aktiviteli eğlenceli etkinlikler gerçekleştiriyoruz..

2020 yılında 120 arkadaşımızın katıldığı programlarda tüplü dalıştan, Datça gezisine, rafting’ten Akyaka azmak tekne turuna, Kelebekler Vadisi tekne turundan, Kayaköy gezisine çok sayıda aktiviteye ve etkinliğe imza atıldı.

2021 yılı yaz aylarında yine birininden güzel kamp programları ve mavi ylculuklar yapacak, en uygun fiyata en geniş kapsamlı ve en eğlenceli gençlik organizasyonlarına ev sahipliği yapacağız.

Sadece ön ödeme yaparak kalan tutarı tura çıktığınızda ödeyebilir, detaylarını müşteri temsilcilerimizden 7/24 öğrenebilirsiniz.

2021 yılında kamp gezileri dışında mavi yolculuklar da plana alındı. ister 4 gece 5 gün Fethiye – Göcek Koyları Butik Mavi Tur, ister 6 gece 7 gün Fethiye – Göcek – Dalyan – Marmaris Maxi Mavi tur

Bu gezilerden yararlanmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Aven Camp Mavi Yolculuk – Kamp turu

Blodumuzda diğer yazıları okumak için

blog.haydiavrupaya.com

Otobüsle Avrupa Turlarımız için

Haydi Avrupa’ya

Çadırlı kamp turları ve mavi yolculuk
Aven Camp Mavi Yolculuk