Otobüsle Avrupa Turu Bilgi

Otobüsle Avrupa Turu kaça mal olur

Otobüsle Avrupa turları tahmin ettiğiniz kadar pahalı ödeme koşulları o kadar da zor değil… Otobüsle Avrupa Turu kaça mal olur sorusuna yanıt… 

Büyük Avrupa Turu sadece 1790 Euro

Otobüsle Avrupa Turu – Kaça Mal olur?

Otobüsle Avrupa Turu kaça mal olur diyorsanız, yazımızı okuyun. Otobüsle Avrupa Turu yapmak sadece 990 Euro. Tur firmamıza ödeyeceğiniz 890 Euro ile Avrupa Turunu tamamlarsınız, geriye sadece şahsi harcamalarınız ve ihtiyaç duyarsanız vize ve pasaport ücretiniz kalıyor.

İster Maxi ile Avrupa’nın 18 ülkesini ve 25 şehrini 18 günde 9 gece konaklamayla gezin, isterseniz Ekonomik Büyük Avrupa Turu ile Avrupa’nın 13 ülkesini ve 15 şehrini 13 günde gezin; neredeyse Avrupa’nın tamamını tek seferde keşfetmek istiyorsanız turumuza katılabilirsiniz.

Tur programında yazan şehirlerimizin tamamını hiç bir extra ücret ödemeden gezmeniz mümkün. İster Maxi, ister Boutique turlarımız olsun konaklamalar ve konaklamanın yapılacağı şehirlerde kahvaltılar fiyata dahil. 

Otobüsle Avrupa Turu kaça mal olur?  En uygun fiyata en ekonomi,k Avrupa Turları - Avrupa Turu ucuz fiyat açısından ekonomik nasıl olur?
Otobüsle Avrupa Turu – Prag

Önceki dönemlerde ve bazı firmaların yaptığı gibi Avrupa turuna çıkmak artık o kadar pahalı değil. Haydi Avrupa’ya ile Avrupa Turuna çıkmak Türkiye’de 1 haftalık tatil yapmakla hemen hemen aynı fiyata denk gelmektedir. 

Ödeme koşulları:

1790 Euro’yu isterseniz tek parçada peşin olarak isterseniz kendi ödeme planınızı oluşturarak isterseniz tur tarihine kadarki ay sayısına bölerek taksitle ödeyebilirsiniz. Buradaki 2 koşul; ön ödemenin alınmadan kesin kayıt işleminin yapılmaması diğer koşul ise Tura çıktığınızda otobüse bindiğinizde tur ücretinin tamamının ödenmiş olmasıdır. 

Ne kadar şahsi harcarım?

Avrupa’da ne kadar şahsi harcamam olur diye merak ediyorsanız eğer; kişiden kişiye değişmekle birlikte ortalama katılımcılar ekonomik davranırlarsa 300 Euro ile 500 Euro arasında harcama yapmakta olup, ekonomik davranmayanlarsa 500 Euro ile 1000 Euro arasında harcama yapmaktadırlar. 

Büyük Avrupa turuna çıkmak için promosyon fiyat uygulayıp kendi ödeme koşullarını kendilerinin belirlediği turumuza katılmak için sınırlı kontenjanlardan yararlanın.

Tüm Avrupa turuna çıkmak kaça mal olur diye soran katılımcılarımız için toplamda 2000 Euro ile 2500 Euro arasında bir harcama oluşmaktadır. 

Daha fazla bilgi almak için lütfen haydiavrupaya.com sayfamızı ziyaret ediniz… 

Yurt dışı diğer turlarımız için Otobüsle Avrupa Turu sayfamızı ziyaret ediniz.

Gençlere yönelik yurt içi turlarımız için Mavi Yolculuklar ve Kamp turları sayfamızı ziyaret ediniz.

Bu sitede başka gezilecek görülecek yerler için ana sayfamızı ziyaret ediniz.

Baştanbaşa Otobüsle Avrupa Turu - Kuzey Avrupa ve İskandinav turu - Orta Avrupa ve Balkan Turu. Ankara İstanbul ve İzmir çıkışlı Otobüsle Avrupa Turları

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir