Baştan başa İtalya Turu - Floransa
Otobüsle Avrupa Turu yorum

Avrupa turuna çıkıyorum :)

Avrupa turuna çıkıyorum 🙂

2018’de Otobüsle Büyük Avrupa Turumuza katılan ve tur anılarını @kitapobezi instagram hesabında paylaşan Cansu arkadaşımızın instagram paylaşımlarını katılacak olanlara fikir vermesi açısından buradan paylaşıyoruz:

@kitapobezi

Tur anılarımı anlatmaya an itibari ile başlıyorum. Öncelikle yolculuğa hazırlık evresini anlatmakla başlayacağım işe.

Üniversite son sınıfta otobüsle Avrupa turu reklamlarını görmemle kafama koyduğum, öğrenci olmanın vermiş olduğu yetkiye ve maddi imkânsızlıklara dayanıp ertelediğim hayalimdi Otobüsle Avrupa Turu. İş hayatına atılıp biraz da birikim yapınca araştırmaya başladım tabii. Birçok tur şirketinin fiyatı çok yüksekti. Yılmadım, devam ettim aramaya. Sonunda @haydiavrupaya sayfasını buldum. Pek çok alternatifine göre çok çok daha hesaplı oluşuyla aklımı çeldi. Görüşmeler yapıldı. Ödemeler halledildi. Vizemiz de çıkınca maceraya atılmış olduk. Günler yaklaştıkça bir heyecandır aldı yürüdü. 1 hafta önceden bavul hazırlamak gibi bazı çılgınlıklarım olmadı dersem yalan olur.

Avrupa turu deniyimi, tavsiye yorum. Büyük Avrupa Turuna çıkmadan önce
@kitapobezi instagram otobüsle avrupa turu - Haydi Avrupaya
Otobüsle Avrupa turuna katılanlar için öneriler – avrupa turu günlüğü – yorum – Haydi Avrupa’ya

Valiz hazırlıklarım için valizim.com adresinden yararlandım. Bu sitede kaç günlük tatil yapacağınızı, nerelere gideceğinizi yazıyorsunuz ve size neredeyse kusursuz bir liste oluşturup mailinize gönderiyorlar. Böylece bir şey unuttum mu acaba çilesinden kurtulmuş oluyorsunuz.

Ben tura single katılacağımdan tüm arkadaşlarımın bana nasıl yapacaksın tek başına suallerinden bıkmış ve neden yapmayacakmışım isyanlarımı sunarken Whats App grubumuzda benim gibi tek katılan iki güzel fıstıkla tanıştım. Yaptığım en güzel işte bu oldu zaten. Aklınızda soru işaretleri varsa olmasın.. Hiç sıkılmayacağınız çok güzel arkadaşlıklarınız oluyor emin olun. Hatta mümkünse yalnız gidin.. Kimsenin derdini çekmeyin.

Baştanbaşa Otobüsle Avrupa Turu - Kuzey Avrupa ve İskandinav turu - Orta Avrupa ve Balkan Turu. Ankara İstanbul ve İzmir çıkışlı Otobüsle Avrupa Turları

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir